Özgür Özel, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile görüştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.11.2023 - 16:16, Güncelleme: 22.11.2023 - 16:16
 

Özgür Özel, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile görüştü

Özgür Özel, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile görüştü
Elif ER BULUT/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski genel başkanları Altan Öymen ve Murat Karayalçın'la bir araya geldi. Partiden yapılan açıklamaya göre, Özgür Özel, eski CHP Genel başkanları Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile parti genel merkezindeki makamında görüştü. CHP Lideri Özel'e, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba eşlik etti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Özgür Özel, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile görüştü

Elif ER BULUT/ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin eski genel başkanları Altan Öymen ve Murat Karayalçın'la bir araya geldi.
Partiden yapılan açıklamaya göre, Özgür Özel, eski CHP Genel başkanları Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile parti genel merkezindeki makamında görüştü. CHP Lideri Özel'e, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba eşlik etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.