Vanlı çocuklar, ölen Filistinli akranları için ağaçlara balon astı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2023 - 10:52, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:52
 

Vanlı çocuklar, ölen Filistinli akranları için ağaçlara balon astı

Vanlı çocuklar, ölen Filistinli akranları için ağaçlara balon astı
Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)- VAN'ın Erciş ilçesindeki Kur'an kursuna giden 30 öğrenci, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren çocuklar için ağaçların dallarına balonlar astı. İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamlar, çocukları da etkiledi. Erciş'in Tekevler Mahallesi'ndeki İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kur'an kursuna giden 6-7 yaş arası 30 öğrenci, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında ölen çocuklar için kursun önündeki ağaçların dallarına balonlar astı, savaş istemediklerini söyledi. Kur'an kursu eğitmeni Yusuf Sekvan, "Çocuklarımız televizyonlarda gördüğü bebek ölümlerinden oldukça etkileniyor. Bu durum en çok onları üzüyor. Bugün de bu katliamlara dikkat çekmek için bir araya gelip, ağaçlara balon asarak tepkilerini dile getirdiler. Umarız bu savaş biter ve daha fazla can kayıpları yaşanmaz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Vanlı çocuklar, ölen Filistinli akranları için ağaçlara balon astı

Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)- VAN'ın Erciş ilçesindeki Kur'an kursuna giden 30 öğrenci, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren çocuklar için ağaçların dallarına balonlar astı.
İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamlar, çocukları da etkiledi. Erciş'in Tekevler Mahallesi'ndeki İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kur'an kursuna giden 6-7 yaş arası 30 öğrenci, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında ölen çocuklar için kursun önündeki ağaçların dallarına balonlar astı, savaş istemediklerini söyledi.
Kur'an kursu eğitmeni Yusuf Sekvan, "Çocuklarımız televizyonlarda gördüğü bebek ölümlerinden oldukça etkileniyor. Bu durum en çok onları üzüyor. Bugün de bu katliamlara dikkat çekmek için bir araya gelip, ağaçlara balon asarak tepkilerini dile getirdiler. Umarız bu savaş biter ve daha fazla can kayıpları yaşanmaz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.