Bucak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.11.2023 - 11:46, Güncelleme: 24.11.2023 - 11:46
 

Bucak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

BURDUR’ un Bucak i ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.
Bucak’ta Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çamcıoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanındaki tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çamcıoğlu Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona ererken törene Kültür Merkezinde devam edildi. Törene Kaymakam Bayram Gale, belediye Başkan Vekili Ayşegül Altınsoy, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, İlçe İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Kültür Merkezinde düzenlene tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Emekli öğretmenler adına Fatma Çatan, günün anlam ve önemi dolayısı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu konuşma yaptı. Törende, adaylığı kaldırılan öğretmen yemin etti. Bu yıl emekli olan öğretmenlere Kaymakam Bayram Gale tarafından Hizmet Şeref Belgeleri verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Benim Öğretmenim konulu şiir ve kompozisyon yaraşmalarında dereceye giren şiirler okundu, kazananlara ödülleri verildi. Şehit öğretmenler anısına hazırlanan video gösterimi ve Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlana ‘Öğretmen Gittiği Yerin Kaderidir’ adlı müzikal tiyatro sergilendi. 24 Kasım Öğretmenler Günü Bucak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile öğretmenler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri ile sona erdi.(
BURDUR’ un Bucak i ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Bucak’ta Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çamcıoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanındaki tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çamcıoğlu Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona ererken törene Kültür Merkezinde devam edildi. Törene Kaymakam Bayram Gale, belediye Başkan Vekili Ayşegül Altınsoy, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, İlçe İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Kültür Merkezinde düzenlene tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Emekli öğretmenler adına Fatma Çatan, günün anlam ve önemi dolayısı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu konuşma yaptı. Törende, adaylığı kaldırılan öğretmen yemin etti. Bu yıl emekli olan öğretmenlere Kaymakam Bayram Gale tarafından Hizmet Şeref Belgeleri verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100’ncü yılında Benim Öğretmenim konulu şiir ve kompozisyon yaraşmalarında dereceye giren şiirler okundu, kazananlara ödülleri verildi. Şehit öğretmenler anısına hazırlanan video gösterimi ve Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlana ‘Öğretmen Gittiği Yerin Kaderidir’ adlı müzikal tiyatro sergilendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Bucak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile öğretmenler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri ile sona erdi.(

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.