Burdur Ak Parti'de 32 aday adayı

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2023 - 11:55, Güncelleme: 24.11.2023 - 11:55
 

Burdur Ak Parti'de 32 aday adayı

AK PARTİ Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlandığını söyledi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı belediye başkanlığı aday adaylığı süreciyle ilgili açıklama yaptı. Özboyacı, "Bu süreçte partimize ilgi gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ederiz. Mevcut belediye başkanlarımızdan Genel Merkezimizin kararıyla başvuru almadık. Doğal olarak aday adayı olarak değerlendirilecekler. İl genel meclisi ve belediye meclisi üyelikleri için aday adayı başvurularımız devam ediyor. Pazar günü yapacak olduğumuz temayül yoklamasında aday adayı olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi. AK Parti Burdur'da merkez belediye başkanlığı için 3, Bucak belediye başkanlığı için 5 aday adayı müracaat etti. Altınyayla 1, Çeltikçi 2, Gölhisar 1, Karamanlı 1, Kemer 3, Tefenni 1, Yeşilova 2, Söğüt 2, Kocaaliler 5 olmak üzere diğer ilçeler için de 26 aday adayı müracaat etti. Mevcut 6 belediye başkanı ile birlikte bu sayı 32 oldu. (DHA)
AK PARTİ Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlandığını söyledi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı belediye başkanlığı aday adaylığı süreciyle ilgili açıklama yaptı. Özboyacı, "Bu süreçte partimize ilgi gösteren tüm aday adaylarımıza teşekkür ederiz. Mevcut belediye başkanlarımızdan Genel Merkezimizin kararıyla başvuru almadık. Doğal olarak aday adayı olarak değerlendirilecekler. İl genel meclisi ve belediye meclisi üyelikleri için aday adayı başvurularımız devam ediyor. Pazar günü yapacak olduğumuz temayül yoklamasında aday adayı olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

AK Parti Burdur'da merkez belediye başkanlığı için 3, Bucak belediye başkanlığı için 5 aday adayı müracaat etti. Altınyayla 1, Çeltikçi 2, Gölhisar 1, Karamanlı 1, Kemer 3, Tefenni 1, Yeşilova 2, Söğüt 2, Kocaaliler 5 olmak üzere diğer ilçeler için de 26 aday adayı müracaat etti. Mevcut 6 belediye başkanı ile birlikte bu sayı 32 oldu. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.