Bakanlıktan Antalya'ya ödül

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2023 - 13:52, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:52
 

Bakanlıktan Antalya'ya ödül

Bakanlıktan Antalya'ya ödül
  ANTALYA, (DHA) - SAĞLIK Bakanlığı ve HIMSS işbirliği ile 22-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da "2023 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi Konferansı ve Fuarı" düzenlendi. Konferans kapsamında düzenlenen törende, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Antalya Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ve ilgili kurum temsilcilerine validasyon belgeleri takdim edildi. Bilgi teknolojilerinin sağlık hizmetleri sunumunda ve geliştirilmesinde en uygun düzeyde kullanımını hedefleyen uluslararası organizasyonda, sağlık kurumlarının dijitalleşme süreçleri ve gelişen teknolojilerin kullanım alanları değerlendirildi. Ülke genelinde 65 hastane ve 21 ağız ve diş sağlığı tesisinin HIMSS validasyonuna sahip olduğu kaydedildi. Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akseki Devlet Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi EMRAM 6; Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de O-EMRAM Seviye 6 validasyonu almayı hak kazandı. Konferans kapsamında düzenlenen törende, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Antalya Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ve ilgili kurum temsilcilerine validasyon belgeleri takdim edildi. FOTOĞRAFLI
Bakanlıktan Antalya'ya ödül

 

ANTALYA, (DHA) - SAĞLIK Bakanlığı ve HIMSS işbirliği ile 22-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da "2023 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi Konferansı ve Fuarı" düzenlendi. Konferans kapsamında düzenlenen törende, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Antalya Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ve ilgili kurum temsilcilerine validasyon belgeleri takdim edildi.
Bilgi teknolojilerinin sağlık hizmetleri sunumunda ve geliştirilmesinde en uygun düzeyde kullanımını hedefleyen uluslararası organizasyonda, sağlık kurumlarının dijitalleşme süreçleri ve gelişen teknolojilerin kullanım alanları değerlendirildi. Ülke genelinde 65 hastane ve 21 ağız ve diş sağlığı tesisinin HIMSS validasyonuna sahip olduğu kaydedildi.
Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akseki Devlet Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi EMRAM 6; Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de O-EMRAM Seviye 6 validasyonu almayı hak kazandı. Konferans kapsamında düzenlenen törende, Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Antalya Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ve ilgili kurum temsilcilerine validasyon belgeleri takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.