MAKÜ Halk Oyunları Ekibi Yine Şampiyon

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.11.2023 - 14:59, Güncelleme: 27.11.2023 - 14:59
 

MAKÜ Halk Oyunları Ekibi Yine Şampiyon

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibi, art arda 4. kez şampiyon oldu.
25-26 Kasım tarihleri arasında Bartın’da 20. Üniversiteler Halk Dansları Halk Müziği Şenliği kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasına katılan MAKÜ Halk Oyunları Ekibi yarışmadan şampiyonluk kupası ile döndü. Katıldığı her yarışmada başarılı olan ve üst üste kazandığı şampiyonluklarla MAKÜ ailesini gururlandıran MAKÜ Halk Oyunları Ekibini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar “Teke Yöresinin başkenti Burdur’a yakışan bu başarınız ile bizleri mutlu ettiniz, varolun” dedi. Yarışmada MAKÜ Halk Oyunları Ekibi birinci olurken, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2., Yıldız Teknik Üniversitesi ise 3. oldu.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibi, art arda 4. kez şampiyon oldu.

25-26 Kasım tarihleri arasında Bartın’da 20. Üniversiteler Halk Dansları Halk Müziği Şenliği kapsamında düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasına katılan MAKÜ Halk Oyunları Ekibi yarışmadan şampiyonluk kupası ile döndü.

Katıldığı her yarışmada başarılı olan ve üst üste kazandığı şampiyonluklarla MAKÜ ailesini gururlandıran MAKÜ Halk Oyunları Ekibini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar “Teke Yöresinin başkenti Burdur’a yakışan bu başarınız ile bizleri mutlu ettiniz, varolun” dedi.

Yarışmada MAKÜ Halk Oyunları Ekibi birinci olurken, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2., Yıldız Teknik Üniversitesi ise 3. oldu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.