Ankara'da tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla öldürdü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2023 - 08:50, Güncelleme: 28.11.2023 - 08:50
 

Ankara'da tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla öldürdü

Ankara'da tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla öldürdü
Düzgün Barış DENİZ/ ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Mamak ilçesinde Hasan D., tartıştığı kadın arkadaşı N.B. tarafından tabancayla vuruldu. Hasan D. olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi kadın ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay, saat 22.00 sıralarında Fahri Korutürk Mahallesi 921'inci sokakta meydana geldi. N.B. ile erkek arkadaşı Hasan D. arasında sakakta henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.B., üzerinde bulunan tabanca ile Hasan D.'ye ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Hasan D.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Cinayet şüphelisi N.B. ise olay yerine gelen polis tarafından suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alındı. N.B.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Ankara'da tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla öldürdü

Düzgün Barış DENİZ/ ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın Mamak ilçesinde Hasan D., tartıştığı kadın arkadaşı N.B. tarafından tabancayla vuruldu. Hasan D. olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet şüphelisi kadın ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay, saat 22.00 sıralarında Fahri Korutürk Mahallesi 921'inci sokakta meydana geldi. N.B. ile erkek arkadaşı Hasan D. arasında sakakta henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.B., üzerinde bulunan tabanca ile Hasan D.'ye ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Hasan D.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Cinayet şüphelisi N.B. ise olay yerine gelen polis tarafından suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına alındı. N.B.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.