Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.12.2021 - 16:24, Güncelleme: 21.12.2021 - 16:52
 

Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı
TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’ye gelişinin 91'inci yıldönümünde Edirne Belediyesi’nde bulunan Atatürk Odası’nda,  konser düzenlendi  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 21 Aralık 1930’da Edirne ziyareti sırasında 4 gece konakladığı ve daha sonra müze haline getirilen Atatürk Odası’nda da, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu sanatçıları tarafından konser düzenlendi. Konserde sanatçılar Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Solistliğini Sebati Balkan’ın yaptığı konserde enstrümanlarda Ali Karali, Murat Bağdatlı ve Kaan Taşdelen yer aldı. İnternet üzerinden canlı yayınlanan konser ilgiyle izlendi.   
Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’ye gelişinin 91'inci yıldönümünde Edirne Belediyesi’nde bulunan Atatürk Odası’nda,  konser düzenlendi

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 21 Aralık 1930’da Edirne ziyareti sırasında 4 gece konakladığı ve daha sonra müze haline getirilen Atatürk Odası’nda da, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu sanatçıları tarafından konser düzenlendi. Konserde sanatçılar Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Solistliğini Sebati Balkan’ın yaptığı konserde enstrümanlarda Ali Karali, Murat Bağdatlı ve Kaan Taşdelen yer aldı. İnternet üzerinden canlı yayınlanan konser ilgiyle izlendi. 

 

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.