Kablo sarım makinesine kapılan işçi öldü 

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2023 - 21:52, Güncelleme: 28.11.2023 - 21:52
 

Kablo sarım makinesine kapılan işçi öldü 

Kablo sarım makinesine kapılan işçi öldü 
Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Buharkent ilçesinde bir fabrikada çalışan işçi Gülhan Efe (27), kablo sarım makinesine kapılarak hayatını kaybetti.  Olay, saat 14.00 sıralarında Ortakçı Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Gülhan Efe, henüz bilinmeyen bir nedenle kablo sarım makinesine kapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevkedildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Efe'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Efe'nin cenazesi Buharkent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kablo sarım makinesine kapılan işçi öldü 

Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Buharkent ilçesinde bir fabrikada çalışan işçi Gülhan Efe (27), kablo sarım makinesine kapılarak hayatını kaybetti. 
Olay, saat 14.00 sıralarında Ortakçı Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Gülhan Efe, henüz bilinmeyen bir nedenle kablo sarım makinesine kapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevkedildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Efe'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Efe'nin cenazesi Buharkent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.