Meslek liseliler önlük giydi

Gündem 28.11.2023 - 22:05, Güncelleme: 28.11.2023 - 22:05
 

Meslek liseliler önlük giydi

BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) 9'uncu sınıf öğrencileri için iş önlüğü giyme töreni düzenlendi.
Burdur MTAL atölyesinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Şube Müdürü Selahaddin Kırdar, Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Murat Bulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, "Hayırlı uğurlu olsun. Mesleğe ilk adımı atıyorsunuz. İnşallah devamı gelir. Mesleğinizi en iyi şekilde, ahilik kültürünü de baz alarak en dürüst, en güzel şekilde yapın. Çırak, kalfa ve usta şeklinde mezun olacaksınız ve Burdur'a hizmet edeceksiniz. Ama işinizi yaparken doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten asla vazgeçmeyin. Yaptığımız işin hakkını alacağız, fazlasını istemeyeceğiz. Kanaatkar olacağız. Öyle olursak yaptığımız iş hem kazançlı hem bereketli olur hem de mutlu olursunuz" dedi.   Bu yıl önlük giyme töreninin üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Okul Müdürü İbrahim Çelikkaya da "Amacımız burada memleket için, millet için, teknik donanımlı insanları üretime kazandırmak. Üretimde yer almalarını sağlamak. Ülkemizde sanayi ve teknoloji hızla gelişiyor, farklı alanlarda üretimler artıyor. Bunun da temelini oluşturacak bu öğrencilerimizi sanayinin istediği nitelikte yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.   Okulda eğitim gören 8 alandaki 140 öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Okul Müdürü İbrahim Çelikkaya, Eğitim Bir- Sen Başkanı Murat Bulut ile öğretmenler tarafından önlüklerinin giydirilmesinin ardından dua edildi. (DHA)
BURDUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) 9'uncu sınıf öğrencileri için iş önlüğü giyme töreni düzenlendi.

Burdur MTAL atölyesinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Şube Müdürü Selahaddin Kırdar, Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Murat Bulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, "Hayırlı uğurlu olsun. Mesleğe ilk adımı atıyorsunuz. İnşallah devamı gelir. Mesleğinizi en iyi şekilde, ahilik kültürünü de baz alarak en dürüst, en güzel şekilde yapın. Çırak, kalfa ve usta şeklinde mezun olacaksınız ve Burdur'a hizmet edeceksiniz. Ama işinizi yaparken doğruluktan, dürüstlükten ve adaletten asla vazgeçmeyin. Yaptığımız işin hakkını alacağız, fazlasını istemeyeceğiz. Kanaatkar olacağız. Öyle olursak yaptığımız iş hem kazançlı hem bereketli olur hem de mutlu olursunuz" dedi.

 

Bu yıl önlük giyme töreninin üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Okul Müdürü İbrahim Çelikkaya da "Amacımız burada memleket için, millet için, teknik donanımlı insanları üretime kazandırmak. Üretimde yer almalarını sağlamak. Ülkemizde sanayi ve teknoloji hızla gelişiyor, farklı alanlarda üretimler artıyor. Bunun da temelini oluşturacak bu öğrencilerimizi sanayinin istediği nitelikte yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

 

Okulda eğitim gören 8 alandaki 140 öğrenciye İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Okul Müdürü İbrahim Çelikkaya, Eğitim Bir- Sen Başkanı Murat Bulut ile öğretmenler tarafından önlüklerinin giydirilmesinin ardından dua edildi. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.