Edirne'de lodos ağaçları devirdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.11.2023 - 08:57, Güncelleme: 29.11.2023 - 08:57
 

Edirne'de lodos ağaçları devirdi

Edirne'de lodos ağaçları devirdi
Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde saatteki hızı zaman zaman 75 kilometreye ulaşan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Şehirde etkili olan lodos nedeniyle, ağaçlar yollara ve park halindeki bir aracın üzerine devrildi. Keşan’da, akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodos, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 75 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle ağaçlar yollara ve park halindeki bir aracın üzerine devrilirken, binaların çatılarından kopan parçalar yollara savruldu. Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami Sokak’ta üzerine ağaç devrilen otomobil hasar gördü. Devrilen ağaçlar nedeniyle polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de ağaçları keserek kaldırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi lodosun sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceğini duyurdu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Edirne'de lodos ağaçları devirdi

Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde saatteki hızı zaman zaman 75 kilometreye ulaşan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Şehirde etkili olan lodos nedeniyle, ağaçlar yollara ve park halindeki bir aracın üzerine devrildi.
Keşan’da, akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodos, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 75 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle ağaçlar yollara ve park halindeki bir aracın üzerine devrilirken, binaların çatılarından kopan parçalar yollara savruldu. Aşağı Zaferiye Mahallesi Cami Sokak’ta üzerine ağaç devrilen otomobil hasar gördü. Devrilen ağaçlar nedeniyle polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de ağaçları keserek kaldırdı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi lodosun sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceğini duyurdu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.