Güvenlik görevlisi şairin ilk imza günü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.11.2023 - 11:37, Güncelleme: 29.11.2023 - 11:37
 

Güvenlik görevlisi şairin ilk imza günü

BURDUR'da bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Yıldız (46) çıkardığı şiir kitapları için ilk kez imza günü düzenledi.
Burdur'da bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Yıldız, ilkokul yıllarında şiirle tanıştı. O yıllarda dağda çobanlık yaparken şiirler yazmaya başlayan Hüseyin Yıldız, 2021 yılında 'Gönül Pınarım', bu yıl da 'Sözüm Olsun Sana' adlı şiir kitaplarını çıkardı. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen 11'inci Kitap Fuarı'na katılan Hüseyin Yıldız, ilk imza gününü düzenledi. Hüseyin Yıldız, "İlk kez bir kitap fuarına katılıyorum. İlk kitabım 'Gönül Pınarım'dı şimdi 'Sözüm Olsun Sana' isimli ikinci kitabımı çıkardım. Çocukluğumdan bu yana şiir yazıyorum. İlkokul yıllarımda fakir bir ailenin çocuğu olduğum için dağlarda çobanlık yapıyordum. Akan suyun şırıltısından, uçan kuşun sesinden, gül yaprağına düşen şebnemden esinlenerek yazdığım şiirlerimi kitaplaştırma hayalim vardı. O da bu günlere nasip oldu. İlk eserimi köyümden esinlenerek yazdım. İkinci kitabımda ise yöremde çalışmalar yapıyordum. Birçok alanda klipler çekerek Burdur ve Teke yöresini tanıtmaya çalıştım ve halkıma bir söz verdim dedim ki 'Ben bu kültürü 7'den 70'e herkese aktaracağım' o yüzden 'Sana Sözüm Olsun' kitabımı çıkardım. Kitaplarımı okurları ile kitap fuarında buluşturuyorum" dedi. İlk defa bir imza gününe katıldığını anlatan Hüseyin Yıldız, "Heyecanım var. İnşallah daha çok kitleye ulaşırız. İnşallah farklı etkinliklerde değerli okurlarımla buluşmayı arzu ediyorum. Üçüncü kitabım için de çalışmalarıma başladım. Halkımın bana layık gördüğü 'Meçhul Şair' mahlası ile 'Meçhul Şair'in Gezi Anıları' isimli kitabımın çalışmalarına şimdiden başladım" diye konuştu. (DHA)
BURDUR'da bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Yıldız (46) çıkardığı şiir kitapları için ilk kez imza günü düzenledi.

Burdur'da bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Yıldız, ilkokul yıllarında şiirle tanıştı. O yıllarda dağda çobanlık yaparken şiirler yazmaya başlayan Hüseyin Yıldız, 2021 yılında 'Gönül Pınarım', bu yıl da 'Sözüm Olsun Sana' adlı şiir kitaplarını çıkardı. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen 11'inci Kitap Fuarı'na katılan Hüseyin Yıldız, ilk imza gününü düzenledi.

Hüseyin Yıldız, "İlk kez bir kitap fuarına katılıyorum. İlk kitabım 'Gönül Pınarım'dı şimdi 'Sözüm Olsun Sana' isimli ikinci kitabımı çıkardım. Çocukluğumdan bu yana şiir yazıyorum. İlkokul yıllarımda fakir bir ailenin çocuğu olduğum için dağlarda çobanlık yapıyordum. Akan suyun şırıltısından, uçan kuşun sesinden, gül yaprağına düşen şebnemden esinlenerek yazdığım şiirlerimi kitaplaştırma hayalim vardı. O da bu günlere nasip oldu. İlk eserimi köyümden esinlenerek yazdım. İkinci kitabımda ise yöremde çalışmalar yapıyordum. Birçok alanda klipler çekerek Burdur ve Teke yöresini tanıtmaya çalıştım ve halkıma bir söz verdim dedim ki 'Ben bu kültürü 7'den 70'e herkese aktaracağım' o yüzden 'Sana Sözüm Olsun' kitabımı çıkardım. Kitaplarımı okurları ile kitap fuarında buluşturuyorum" dedi.

İlk defa bir imza gününe katıldığını anlatan Hüseyin Yıldız, "Heyecanım var. İnşallah daha çok kitleye ulaşırız. İnşallah farklı etkinliklerde değerli okurlarımla buluşmayı arzu ediyorum. Üçüncü kitabım için de çalışmalarıma başladım. Halkımın bana layık gördüğü 'Meçhul Şair' mahlası ile 'Meçhul Şair'in Gezi Anıları' isimli kitabımın çalışmalarına şimdiden başladım" diye konuştu. (DHA)

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.