VALİ ÖKSÜZ, MUHTAR GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.11.2023 - 09:24, Güncelleme: 30.11.2023 - 09:24
 

VALİ ÖKSÜZ, MUHTAR GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtar görüşmelerine devam ediyor.
İl Özel İdaresinde katıldığı Encümen Toplantısı sonrası randevu talebinde bulunan köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Öksüz, talepleri dinledi.   Gerçekleşen görüşmede Merkeze bağlı köylerden Halıcılar Köyü Muhtarı Muhammet Evcil, Çatağıl Köyü Muhtarı Nadir Altın, Kurna Köyü Muhtarı Hüseyin Hakan Kılıç, Yarıköy Muhtarı Musa Şen yer aldı.   Ayrıca Bağlar Mahallesi Muhtarı Ömer Şükrü Özyurt, Menderes Mahallesi Muhtarı Kadir Yalçın ve Hızır İlyas Mahallesi Muhtarı Hüsnü Evcil'de talep ve isteklerini Vali Öksüz'le paylaştılar.   Dile getirilen taleplerle ilgili Genel Sekreter Asım Ertilav ve birim müdürlerine talimat veren Vali Öksüz, ilgili kurumlarla da görüşerek dile getirilen taleplerin incelemesini istedi.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Muhtar görüşmelerine devam ediyor.

İl Özel İdaresinde katıldığı Encümen Toplantısı sonrası randevu talebinde bulunan köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Öksüz, talepleri dinledi.

 

Gerçekleşen görüşmede Merkeze bağlı köylerden Halıcılar Köyü Muhtarı Muhammet Evcil, Çatağıl Köyü Muhtarı Nadir Altın, Kurna Köyü Muhtarı Hüseyin Hakan Kılıç, Yarıköy Muhtarı Musa Şen yer aldı.

 

Ayrıca Bağlar Mahallesi Muhtarı Ömer Şükrü Özyurt, Menderes Mahallesi Muhtarı Kadir Yalçın ve Hızır İlyas Mahallesi Muhtarı Hüsnü Evcil'de talep ve isteklerini Vali Öksüz'le paylaştılar.

 

Dile getirilen taleplerle ilgili Genel Sekreter Asım Ertilav ve birim müdürlerine talimat veren Vali Öksüz, ilgili kurumlarla da görüşerek dile getirilen taleplerin incelemesini istedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.