DENETİMLİ SERBESTLİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 30.11.2023 - 11:50, Güncelleme: 30.11.2023 - 11:50
 

DENETİMLİ SERBESTLİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Burdur Valiliği ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Denetimli Serbestlik işbirliği protokolü imzalandı.
Burdur Valisi Türker Öksüz ve Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara tarafından imzalanan protokol kapsamında; haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma yaptırımı verilen hükümlülerin, yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirmek, toplumu suça karşı korumak, üretken - verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uymalarını kolaylaştırmak amaçlanıyor. Hükümlüler, protokol çerçevesindeki esaslar doğrultusunda denetimli serbestlik sürelerince, Burdur İl ve İlçelerinde kamu kurumları ile belediyelerde ücretsiz olarak kamu yararına çalışacaklar.
Burdur Valiliği ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı arasında Denetimli Serbestlik işbirliği protokolü imzalandı.

Burdur Valisi Türker Öksüz ve Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara tarafından imzalanan protokol kapsamında; haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma yaptırımı verilen hükümlülerin, yeniden suç işlemesini engelleyici etkenleri güçlendirmek, toplumu suça karşı korumak, üretken - verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uymalarını kolaylaştırmak amaçlanıyor.

Hükümlüler, protokol çerçevesindeki esaslar doğrultusunda denetimli serbestlik sürelerince, Burdur İl ve İlçelerinde kamu kurumları ile belediyelerde ücretsiz olarak kamu yararına çalışacaklar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.