BURDUR MTA LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ 100. YILA ÖZEL ATATÜRK TABLOSU ÜRETTİLER

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.12.2023 - 09:16, Güncelleme: 01.12.2023 - 09:16
 

BURDUR MTA LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ 100. YILA ÖZEL ATATÜRK TABLOSU ÜRETTİLER

Burdur Valisi Türker Öksüz, Cumhuriyetimizin l00. Yılına Özel Atatürk tablosu üreten Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyetini kabul etti.
Okul Müdürü, ilgili bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan heyet Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında üretimini gerçekleştirdikleri, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin yer aldığı tablolardan ilkini ziyaretleri sırasında Vali Öksüz'e takdim ettiler. Bu anlamlı takdimleri dolayısıyla teşekkür eden, tabloyu beğendiğini ifade eden Vali Öksüz, ziyarette yer alan öğrencilerden tablonun üretim süreci ile ilgili bilgi aldı. Türkiye Yüzyılı Komisyonu Projesi kapsamında Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından, üretim ve Cumhuriyet değerlerini bir araya getirmek amacıyla hazırlanan tablolar, Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına İlimizdeki kurumlara dağıtılacak
Burdur Valisi Türker Öksüz, Cumhuriyetimizin l00. Yılına Özel Atatürk tablosu üreten Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyetini kabul etti.

Okul Müdürü, ilgili bölüm öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan heyet Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında üretimini gerçekleştirdikleri, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin yer aldığı tablolardan ilkini ziyaretleri sırasında Vali Öksüz'e takdim ettiler.

Bu anlamlı takdimleri dolayısıyla teşekkür eden, tabloyu beğendiğini ifade eden Vali Öksüz, ziyarette yer alan öğrencilerden tablonun üretim süreci ile ilgili bilgi aldı.

Türkiye Yüzyılı Komisyonu Projesi kapsamında Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından, üretim ve Cumhuriyet değerlerini bir araya getirmek amacıyla hazırlanan tablolar, Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına İlimizdeki kurumlara dağıtılacak

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.