BUCAK FİLİSTİN İÇİN YÜRÜDÜ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.12.2023 - 18:39, Güncelleme: 02.12.2023 - 18:39
 

BUCAK FİLİSTİN İÇİN YÜRÜDÜ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde İsrail’in Filistin katliamına karşılık, Filistin’ e destek yürüyüşü yapıldı.
Bucak Belediyesi, sivil toplum örgütleri tarafından düzenlendi. Yürüyüşe Belediye Bakan Vekili Ayşegül Altınsoy, sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle muhtarları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Üçgen kavşakta başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar süren yürüyüşte İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Yürüyüşe katılanlar Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra dağıldılar.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde İsrail’in Filistin katliamına karşılık, Filistin’ e destek yürüyüşü yapıldı.

Bucak Belediyesi, sivil toplum örgütleri tarafından düzenlendi. Yürüyüşe Belediye Bakan Vekili Ayşegül Altınsoy, sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle muhtarları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Üçgen kavşakta başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar süren yürüyüşte İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

Yürüyüşe katılanlar Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra dağıldılar.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.