VALİ ÖKSÜZ'DEN YÖRÜK KÖYÜ AZİZİYE'YE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.12.2023 - 16:04, Güncelleme: 02.12.2023 - 18:44
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN YÖRÜK KÖYÜ AZİZİYE'YE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Teke Yöresi’nin Kültür Başkenti İlimizde Yörük Kültürünü en güzel şekilde yaşatan ve yaşayan Aziziye Köyü'ne ziyarette bulundu.
Muhtar Ali Kozak ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Öksüz, ilk olarak Cuma günleri kurulan pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti.   Ziyaretin devamında Aziziye Kültür Salonunda vatandaşlarla buluşan Vali Öksüz, muhtar ve köy halķının taleplerini dinledi.   Vali Öksüz köyden ayrılmadan, Aziziye Köyünün  yaş olarak büyükleri arasında yer alan Koçak ailesini evlerinde ziyaret etti.   Havvana Teyze ve Hasan Amcayla bir süre hasbihal ederek hayır dualarını alan Vali Öksüz, evlerinin bir bölümünde oluşturdukları kültür odasını gezerek, sergiledikleri eşyalarla inceledi, bilgi aldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Teke Yöresi’nin Kültür Başkenti İlimizde Yörük Kültürünü en güzel şekilde yaşatan ve yaşayan Aziziye Köyü'ne ziyarette bulundu.

Muhtar Ali Kozak ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Öksüz, ilk olarak Cuma günleri kurulan pazarı gezerek esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti.

 

Ziyaretin devamında Aziziye Kültür Salonunda vatandaşlarla buluşan Vali Öksüz, muhtar ve köy halķının taleplerini dinledi.

 

Vali Öksüz köyden ayrılmadan, Aziziye Köyünün  yaş olarak büyükleri arasında yer alan Koçak ailesini evlerinde ziyaret etti.

 

Havvana Teyze ve Hasan Amcayla bir süre hasbihal ederek hayır dualarını alan Vali Öksüz, evlerinin bir bölümünde oluşturdukları kültür odasını gezerek, sergiledikleri eşyalarla inceledi, bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.