VALİ ÖKSÜZ'DEN, BÜĞDÜZ KÖYÜNE ZIYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.12.2023 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2023 - 18:46
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN, BÜĞDÜZ KÖYÜNE ZIYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Merkeze bağlı Büğdüz Köyü'ne ziyarette bulundu.
Köye gelişinde ilk olarak Büğdüz Kooperatifi Süt İşleme Tesislerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, TKDK destekleri ile kurulan Büğdüz-Koop Süt ve Mamülleri işletmesini gezdi.   Tesiste üretilen Ayran, Tereyağı, Beyaz Peynir, Kaşar ve Yoğurt ürünleri hakkında Kooperatif Başkanı Halil Candan ve çalışanlardan bilgi aldı.   Vali Öksüz ziyaretinin devamında Cuma Namazı sonrası Muhtarlığı ziyaret ederek, Büğdüz Muhtarı Halil Akbulut ve vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, köy hakkında bilgi aldı, talep ve isteklerini dinledi.   Köyden ayrılmadan yapımı tamamlanmak üzere olan Büğdüz Kur'an Kursu'nda incelemede bulundu.   Vali Öksüz'e ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Güder, Genel Sekreter Asım Ertilav, İl Tarım ve Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, TKDK Koordinatörü Mesut Yıldıran eşlik ettiler.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Merkeze bağlı Büğdüz Köyü'ne ziyarette bulundu.

Köye gelişinde ilk olarak Büğdüz Kooperatifi Süt İşleme Tesislerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, TKDK destekleri ile kurulan Büğdüz-Koop Süt ve Mamülleri işletmesini gezdi.

 

Tesiste üretilen Ayran, Tereyağı, Beyaz Peynir, Kaşar ve Yoğurt ürünleri hakkında Kooperatif Başkanı Halil Candan ve çalışanlardan bilgi aldı.

 

Vali Öksüz ziyaretinin devamında Cuma Namazı sonrası Muhtarlığı ziyaret ederek, Büğdüz Muhtarı Halil Akbulut ve vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, köy hakkında bilgi aldı, talep ve isteklerini dinledi.

 

Köyden ayrılmadan yapımı tamamlanmak üzere olan Büğdüz Kur'an Kursu'nda incelemede bulundu.

 

Vali Öksüz'e ziyareti sırasında, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Güder, Genel Sekreter Asım Ertilav, İl Tarım ve Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, TKDK Koordinatörü Mesut Yıldıran eşlik ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.