VALİ ÖKSÜZ, ÖZEL ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.12.2023 - 10:57, Güncelleme: 05.12.2023 - 10:57
 

VALİ ÖKSÜZ, ÖZEL ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Burdur Valisi Türker Öksüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyarette bulunan özel çocukları kabul etti.
Makamında ağırladığı Ahmet Dursun Baş, Fatma Defne Deniz, Ayşe Gemiç, Şenol Seki ile yakından ilgilenen Vali Öksüz, bir süre sohbet ederek, vakit geçirdiği minik öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi. Öğretmenlerinden okulları ve gördükleri eğitimle ilgili bilgi aldı.   Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mukaddes Kılınç, Özel Eğitim İlk-Orta Okulu Müdürü Ahmet Tepe, Öğretmen Yılmaz Sezer ve kurum görevlisi Serap Uysal özel öğrencilere eşlik ettiler.
Burdur Valisi Türker Öksüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyarette bulunan özel çocukları kabul etti.

Makamında ağırladığı Ahmet Dursun Baş, Fatma Defne Deniz, Ayşe Gemiç, Şenol Seki ile yakından ilgilenen Vali Öksüz, bir süre sohbet ederek, vakit geçirdiği minik öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi. Öğretmenlerinden okulları ve gördükleri eğitimle ilgili bilgi aldı.

 

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mukaddes Kılınç, Özel Eğitim İlk-Orta Okulu Müdürü Ahmet Tepe, Öğretmen Yılmaz Sezer ve kurum görevlisi Serap Uysal özel öğrencilere eşlik ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.