Hülya Gümüş Bucak’ta CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.12.2023 - 15:00, Güncelleme: 05.12.2023 - 15:29
 

Hülya Gümüş Bucak’ta CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Bucak Belediye Başkanı aday adayı Hülya Gümüş, bu gün parti teşkilatında saat 14:00’de düzenlenen törende Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Bucak belediye Başkanlığına resmen aday adayı olduğunu açıkladı.
Parti teşkilatında düzenlenen törene Burdur belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur ve Bucak’tan partililer, Bucak Belediye meclis üyesi aday adayları ve Bucak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay katıldı. Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptıktan sonra kürsüye gelen 28’nci Dönem Burdur Milletvekili aday adayı olan ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Bucak Belediye Başkanı aday adayı Hülya Gümüş ““Saygıdeğer Bucaklı hemşerilerim ve değerli yol arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.   Bugün benim için, kadınlarımız için çok değerli bir gün. Bugün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün. Bugün kadın hakları günü. Böylesine değerli bir günde karşınızda bu açıklamayı yapıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum. Türk kadınma güvenen, değer veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Bildiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nde Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan siyaset yürüyüşüm, 28. dönem Burdur Milletvekili adaylığı ile devam etti. Milletvekili adaylığı sürecimde yılmadan yorulmadan mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe gezdim. Bu süreçte şahsıma destek veren, çaba gösteren, emeğini sarf eden herkese çok teşekkür ederim. Milletvekili seçiminde Bucak ilçemizde, yani doğup büyüdüğüm ilçemde bana gösterilen teveccühten dolayı çok mutluyum. "Bizim Giz" diyen teyzelerime, amcalarıma, abilerime, ablalarıma ve 7'den 77'ye beni bağrına basan herkese teşekkür ederim. Ben sizlere güvendim, Sizler de bana güvendiniz. Bucak'ta bugüne kadar partimizin aldığı en yüksek oy rakamına ulaştık ve seçim sonunda herkesin içinde kalan bir ukde olarak yolumuza devam ettik. Şimdi Hülya Gümüş olarak yine karşınızdayım. Ama bu kez sizin isteğinizle, sizlerin destekleriyle, sizlerin teveccühleriyle, karşınızdayım. “Hemşehrilerim bana güvendiği için adayım” Ayşe teyzem "Kızım sen çık yaparsın" dediği için, Mehmet Amcam Bizim Kız çok emek verdin, hak ediyorsun" dediği için, Genç kardeşlerimin "Hülya abla sen başkan ol” dediği için adayım. Bucaklı hemşehrilerim bana güvendiği için adayım. Bucak'ta değişim şart! Bucak için yeni nesil siyaset, yeni nesil hizmet, yeni nesil belediyecilik anlayışını ortaya koymak, toplumcu belediyeciliği Bucak'la tanıştırmak üzere Bucak Belediye Başkanlığına adayım” dedi. Hülya Gümüş’ün konuşmasından sonra CHP’ den Bucak Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuru belgesini CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay’a verdi. Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay daha sonra Bucak Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusunu yapan adayları davet etti Daha sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı konuşmada, “Hülya kardeşimizi milletvekili yapabilmek için çok çalıştık. Olmadı, ama bu kez Bucak Belediye Başkanlığını kazanacak” dedi.    
Bucak Belediye Başkanı aday adayı Hülya Gümüş, bu gün parti teşkilatında saat 14:00’de düzenlenen törende Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Bucak belediye Başkanlığına resmen aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti teşkilatında düzenlenen törene Burdur belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur ve Bucak’tan partililer, Bucak Belediye meclis üyesi aday adayları ve Bucak Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay katıldı.

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptıktan sonra kürsüye gelen 28’nci Dönem Burdur Milletvekili aday adayı olan ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Bucak Belediye Başkanı aday adayı Hülya Gümüş ““Saygıdeğer Bucaklı hemşerilerim ve değerli yol arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.

 

Bugün benim için, kadınlarımız için çok değerli bir gün. Bugün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün. Bugün kadın hakları günü. Böylesine değerli bir günde karşınızda bu açıklamayı yapıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum. Türk kadınma güvenen, değer veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

Bildiniz gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nde Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayan siyaset yürüyüşüm, 28. dönem Burdur Milletvekili adaylığı ile devam etti. Milletvekili adaylığı sürecimde yılmadan yorulmadan mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe gezdim. Bu süreçte şahsıma destek veren, çaba gösteren, emeğini sarf eden herkese çok teşekkür ederim.

Milletvekili seçiminde Bucak ilçemizde, yani doğup büyüdüğüm ilçemde bana gösterilen teveccühten dolayı çok mutluyum. "Bizim Giz" diyen teyzelerime, amcalarıma, abilerime, ablalarıma ve 7'den 77'ye beni bağrına basan herkese teşekkür ederim.

Ben sizlere güvendim, Sizler de bana güvendiniz. Bucak'ta bugüne kadar partimizin aldığı en yüksek oy rakamına ulaştık ve seçim sonunda herkesin içinde kalan bir ukde olarak yolumuza devam ettik.

Şimdi Hülya Gümüş olarak yine karşınızdayım. Ama bu kez sizin isteğinizle, sizlerin destekleriyle, sizlerin teveccühleriyle, karşınızdayım.

“Hemşehrilerim bana güvendiği için adayım”

Ayşe teyzem "Kızım sen çık yaparsın" dediği için, Mehmet Amcam Bizim Kız çok emek verdin, hak ediyorsun" dediği için, Genç kardeşlerimin "Hülya abla sen başkan ol” dediği için adayım. Bucaklı hemşehrilerim bana güvendiği için adayım.

Bucak'ta değişim şart! Bucak için yeni nesil siyaset, yeni nesil hizmet, yeni nesil belediyecilik anlayışını ortaya koymak, toplumcu belediyeciliği Bucak'la tanıştırmak üzere Bucak Belediye Başkanlığına adayım” dedi.

Hülya Gümüş’ün konuşmasından sonra CHP’ den Bucak Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuru belgesini CHP ilçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay’a verdi.

Bucak CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay daha sonra Bucak Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusunu yapan adayları davet etti

Daha sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı konuşmada, “Hülya kardeşimizi milletvekili yapabilmek için çok çalıştık. Olmadı, ama bu kez Bucak Belediye Başkanlığını kazanacak” dedi.

   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.