VALİ ÖKSÜZ'DEN AZİZ ŞEHİDİMİZİN ANNE VE BABASINA ZİYARET

Gündem 06.12.2023 - 09:12, Güncelleme: 06.12.2023 - 09:12
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN AZİZ ŞEHİDİMİZİN ANNE VE BABASINA ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, Aziz Şehidimiz Süleyman Yetkin’in Armağan İlci Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.
Şehidimizin Anne ve Babasını evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, bir süre görüşerek, hasbihal ettiği Ayhan Amca ve Yaşar Teyzenin hayır dualarını aldı.   Her daim yanlarında olduklarını bilmelerini isteyen Vali Öksüz, sizler bizlere Aziz Şehitlerimizin en kıymetli emanetisiniz diyerek, kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti.   Ziyarette Şehidimizin kardeşi Alaatitn Yetkin ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç yer aldılar.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Aziz Şehidimiz Süleyman Yetkin’in Armağan İlci Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin Anne ve Babasını evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, bir süre görüşerek, hasbihal ettiği Ayhan Amca ve Yaşar Teyzenin hayır dualarını aldı.

 

Her daim yanlarında olduklarını bilmelerini isteyen Vali Öksüz, sizler bizlere Aziz Şehitlerimizin en kıymetli emanetisiniz diyerek, kapılarının her daim kendilerine açık olduğunu ifade etti.

 

Ziyarette Şehidimizin kardeşi Alaatitn Yetkin ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç yer aldılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.