İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Demir istifa etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.12.2023 - 11:09, Güncelleme: 08.12.2023 - 11:09
 

İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Demir istifa etti

İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Demir istifa etti
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, görevinden istifa etti. Parti binasında dün basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun'un istifa ettiğini açıklamasının ardından Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir de bugün istifasını açıkladı. Demir, konuyla ilgili açıklamasında "Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza, teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Her birinin emeğine sağlık. Bizler de İl Başkanımızın ardından görevimizi bırakma kararı aldık” ifadelerine yer verdi.  Uzun ve Demir’in istifalarının ardından il ve ilçe yönetimlerinden de istifa edenler olduğu belirtildi.(DHA) FOTOĞRAFLI
İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Demir istifa etti

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- İYİ Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, görevinden istifa etti.
Parti binasında dün basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun'un istifa ettiğini açıklamasının ardından Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir de bugün istifasını açıkladı. Demir, konuyla ilgili açıklamasında "Bugüne kadar birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza, teşkilatımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Her birinin emeğine sağlık. Bizler de İl Başkanımızın ardından görevimizi bırakma kararı aldık” ifadelerine yer verdi. 
Uzun ve Demir’in istifalarının ardından il ve ilçe yönetimlerinden de istifa edenler olduğu belirtildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.