Kestel Dağı'na ilk kar düştü

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.12.2023 - 22:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 22:17
 

Kestel Dağı'na ilk kar düştü

Kestel Dağı'na yılın ilk karı düştü.
Burdur'un 2336 metrelik yükseklikle, en yüksek dağı olan Bucak ilçesindeki Kestel Dağı'na yılın ilk karı bugün düştü. Bu gün, gün boyu etkili olan yağışla birlikte yılın ilk karı düşen Kestel Dağı dorukları beyaza büründü. Geçen yıl 25 Kasım’da düşen kar  Kestel Dağı'nda kış aylarında yağan kar yağışları ile birlikte kar kalınlığı yer yer 1.5 metreyi bulurken, bahar aylarında havaların ısınması ile birlikte erime sürecine giren kar mayıs ayına kadar zirvede duruyor. Kestel Dağı'na geçen yıl ilk kar 25 Kasım tarihinde düşmüştü.(
Kestel Dağı'na yılın ilk karı düştü.

Burdur'un 2336 metrelik yükseklikle, en yüksek dağı olan Bucak ilçesindeki Kestel Dağı'na yılın ilk karı bugün düştü. Bu gün, gün boyu etkili olan yağışla birlikte yılın ilk karı düşen Kestel Dağı dorukları beyaza büründü. Geçen yıl 25 Kasım’da düşen kar  Kestel Dağı'nda kış aylarında yağan kar yağışları ile birlikte kar kalınlığı yer yer 1.5 metreyi bulurken, bahar aylarında havaların ısınması ile birlikte erime sürecine giren kar mayıs ayına kadar zirvede duruyor.

Kestel Dağı'na geçen yıl ilk kar 25 Kasım tarihinde düşmüştü.(

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.