Pınarbaşı ve Sarız'da doğal gaz çalışmaları başlıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.12.2023 - 15:14, Güncelleme: 09.12.2023 - 15:14
 

Pınarbaşı ve Sarız'da doğal gaz çalışmaları başlıyor

Pınarbaşı ve Sarız'da doğal gaz çalışmaları başlıyor
KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye ve Özvatan ilçelerinin doğal gaz ile buluşmasının ardından yarın da Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinin doğal gaza kavuşması için düzenlenen programa katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yaptığı çalışmaların ardından 5 Aralık’ta Felahiye ve Özvatan’a doğal gaz arzı sağlanırken, son iki ilçe olan Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinin doğal gaz ile buluşması için de ilk adım atılacak. Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi tarafından pazar günü saat 11.00’de Pınarbaşı Belediyesi önünde, 13.00’te ise Sarız Belediyesi önünde Doğal Gaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni düzenlenecek” dedi. Tüm ilçelerin doğal gaza kavuşması için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Merkez ve merkeze en uzak noktadaki hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet için gayret gösteriyoruz. Kayseri’miz merkez ve kırsal olarak bir bütündür, her bir vatandaşımız başımızın tacıdır ve biz onların hizmetkarıyız. Bu anlayışla Kayseri’mizde doğal gaz olmayan bir bölge kalmaması için yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz." (DHA) FOTOĞRAFLI  
Pınarbaşı ve Sarız'da doğal gaz çalışmaları başlıyor

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye ve Özvatan ilçelerinin doğal gaz ile buluşmasının ardından yarın da Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinin doğal gaza kavuşması için düzenlenen programa katılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yaptığı çalışmaların ardından 5 Aralık’ta Felahiye ve Özvatan’a doğal gaz arzı sağlanırken, son iki ilçe olan Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinin doğal gaz ile buluşması için de ilk adım atılacak. Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi tarafından pazar günü saat 11.00’de Pınarbaşı Belediyesi önünde, 13.00’te ise Sarız Belediyesi önünde Doğal Gaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni düzenlenecek” dedi.
Tüm ilçelerin doğal gaza kavuşması için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Merkez ve merkeze en uzak noktadaki hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet için gayret gösteriyoruz. Kayseri’miz merkez ve kırsal olarak bir bütündür, her bir vatandaşımız başımızın tacıdır ve biz onların hizmetkarıyız. Bu anlayışla Kayseri’mizde doğal gaz olmayan bir bölge kalmaması için yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz." (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.