MHP'de Saffet Sancaklı'nın istifası istendi (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.12.2023 - 23:12, Güncelleme: 09.12.2023 - 23:12
 

MHP'de Saffet Sancaklı'nın istifası istendi (2)

MHP'de Saffet Sancaklı'nın istifası istendi (2)
'SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATI DOĞRULTUSUNDA İSTİFA EDİYORUM' MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım." (DHA) FOTOĞRAFLI
MHP'de Saffet Sancaklı'nın istifası istendi (2)

'SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATI DOĞRULTUSUNDA İSTİFA EDİYORUM'
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
"Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım." (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.