BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN ASAYİŞ ÇALIŞMASI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 13.12.2023 - 09:03, Güncelleme: 13.12.2023 - 09:03
 

BURDUR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN ASAYİŞ ÇALIŞMASI

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları genel asayiş çalışmasında suç unsuru araç ve gereçlerin yanı sıra, çeşitli suçlardan aranan hapis cezası almış suçluları yakaladı.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada,  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 01 – 08 Aralık 2023 tarihleri arasında İlimiz genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda;   •    (5) adet ruhsatsız av tüfeği, •    (1) adet kesici delici alet (bıçak, çakı vb.) ele geçirilmiştir.   Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda;   •   Meydana gelen (7) hırsızlık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (5) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır. •    Meydana gelen (8) Dolandırıcılık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (5) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.    Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda;   •   Farklı suçlardan (Hırsızlık, Kasten Yaralama, Tehdit vb.) aranması olan toplamda (29) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (15) şahıs tutuklanmış, (14) şahıs serbest bırakılmıştır.     Ayrıca yakalanan bu şahıslardan, (13) şahıs hakkında farklı illerden aranma kaydının bulunduğu tespit edilmiş ve ilimizde yakalanması sağlanmıştır.   Yakalanan şahıslardan “Hırsızlık” suçundan 17 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, “Karşılıksız Çek Keşide Etme” suçundan 3 yıl 15 gün hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, “Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek” suçundan 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan (1) şahıs ve “Silahla Tehdit” suçundan 4 yıl hapis cezasıyla aranan (1) şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları genel asayiş çalışmasında suç unsuru araç ve gereçlerin yanı sıra, çeşitli suçlardan aranan hapis cezası almış suçluları yakaladı.

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada,  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 01 – 08 Aralık 2023 tarihleri arasında İlimiz genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suç ve suçlularla mücadele edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda;

 

•    (5) adet ruhsatsız av tüfeği,

•    (1) adet kesici delici alet (bıçak, çakı vb.) ele geçirilmiştir.

 

Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda;

 

•   Meydana gelen (7) hırsızlık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (5) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.

•    Meydana gelen (8) Dolandırıcılık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (5) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.

 

 Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda;

 

•   Farklı suçlardan (Hırsızlık, Kasten Yaralama, Tehdit vb.) aranması olan toplamda (29) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (15) şahıs tutuklanmış, (14) şahıs serbest bırakılmıştır.

    Ayrıca yakalanan bu şahıslardan, (13) şahıs hakkında farklı illerden aranma kaydının bulunduğu tespit edilmiş ve ilimizde yakalanması sağlanmıştır.

  Yakalanan şahıslardan “Hırsızlık” suçundan 17 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, “Karşılıksız Çek Keşide Etme” suçundan 3 yıl 15 gün hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, “Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek” suçundan 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan (1) şahıs ve “Silahla Tehdit” suçundan 4 yıl hapis cezasıyla aranan (1) şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.