Halil Umut Meler ailesine kavuştu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.12.2023 - 18:08, Güncelleme: 13.12.2023 - 18:10
 

Halil Umut Meler ailesine kavuştu

Halil Umut Meler ailesine kavuştu
  Onur ATIŞ / SELÇUK, (DHA)- MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler, tedavisinin ardından İzmir'in Selçuk ilçesindeki evine döndü. Süper Lig'de 11 Aralık Pazartesi akşamı oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayıp, ardından yerde de Koca'nın beraberindeki kişiler tarafından tekmelenen Hakem Halil Umut Meler, Ankara'daki tedavisinin ardından evine döndü. Maçın ardından iki geceyi Başkent'te özel bir hastanede gözetim altında geçiren 37 yaşındaki FIFA kokartlı hakem Meler, taburcu olduktan sonra özel araçla karayoluyla memleketi İzmir'in Selçuk ilçesine ulaştı. Meler'i getiren araç, 6 saat karayolu yolculuğundan sonra evine geldi.  Meler'i babası Bülent Meler başta olmak üzere, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, akrabaları, komşuları ve İzmir Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği yönetimi karşılayıp çiçek verdiler. Halil Umut Meler, evinin önünde bekleyen yakınlarıyla tek tek sarılıp hasret giderdi. HALİL UMUT MELER: SAĞLIK DURUMUM İYİ Gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Meler, "Sağlık durumum iyi. Bir an önce evime gitmek istiyorum" dedi. Meler, hakemliği bırakıp bırakmayacağıyla ilgili soru üzerine ise, "Beni UEFA'dan aradılar. Daha sonra bu konuları açıklayacağım. Şu an evimde dinlenmek istiyorum" açıklamasını yaptı. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Halil Umut Meler'in evinin önündeki kalabalıktan detay - Aracın gelişinden görüntü - Halil Umut Meler'in araçtan inip yakınlarıyla sarılması - Meler'in açıklamaları FOTOĞRAFLI  
Halil Umut Meler ailesine kavuştu

 

Onur ATIŞ / SELÇUK, (DHA)- MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler, tedavisinin ardından İzmir'in Selçuk ilçesindeki evine döndü.
Süper Lig'de 11 Aralık Pazartesi akşamı oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayıp, ardından yerde de Koca'nın beraberindeki kişiler tarafından tekmelenen Hakem Halil Umut Meler, Ankara'daki tedavisinin ardından evine döndü. Maçın ardından iki geceyi Başkent'te özel bir hastanede gözetim altında geçiren 37 yaşındaki FIFA kokartlı hakem Meler, taburcu olduktan sonra özel araçla karayoluyla memleketi İzmir'in Selçuk ilçesine ulaştı. Meler'i getiren araç, 6 saat karayolu yolculuğundan sonra evine geldi. 
Meler'i babası Bülent Meler başta olmak üzere, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, akrabaları, komşuları ve İzmir Futbol Hakemleri Dayanışma Derneği yönetimi karşılayıp çiçek verdiler. Halil Umut Meler, evinin önünde bekleyen yakınlarıyla tek tek sarılıp hasret giderdi.
HALİL UMUT MELER: SAĞLIK DURUMUM İYİ
Gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Meler, "Sağlık durumum iyi. Bir an önce evime gitmek istiyorum" dedi.
Meler, hakemliği bırakıp bırakmayacağıyla ilgili soru üzerine ise, "Beni UEFA'dan aradılar. Daha sonra bu konuları açıklayacağım. Şu an evimde dinlenmek istiyorum" açıklamasını yaptı.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Halil Umut Meler'in evinin önündeki kalabalıktan detay
- Aracın gelişinden görüntü
- Halil Umut Meler'in araçtan inip yakınlarıyla sarılması
- Meler'in açıklamaları
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.