Bakan Koca: Milletvekili Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.12.2023 - 22:31, Güncelleme: 13.12.2023 - 22:31
 

Bakan Koca: Milletvekili Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi

Bakan Koca: Milletvekili Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti. Bakan Koca, "Genel durumu düne göre daha ciddi" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu’nda, kürsüde konuştuğu sırada rahatsızlanarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Koca, Bitmez’in durumunun düne göre daha ciddi olduğunu belirterek, "Sizin de bildiğiniz gibi TBMM’de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesine getirdiğimiz milletvekilimiz Hasan Bitmez’i yakından takip ediyoruz. Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebiliriz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Koca: Milletvekili Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi

Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti. Bakan Koca, "Genel durumu düne göre daha ciddi" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu’nda, kürsüde konuştuğu sırada rahatsızlanarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Koca, Bitmez’in durumunun düne göre daha ciddi olduğunu belirterek, "Sizin de bildiğiniz gibi TBMM’de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesine getirdiğimiz milletvekilimiz Hasan Bitmez’i yakından takip ediyoruz. Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebiliriz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.