İYİ Partili Coşkun: İbrahim Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi kabul edilemez

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.12.2023 - 09:01, Güncelleme: 14.12.2023 - 09:04
 

İYİ Partili Coşkun: İbrahim Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi kabul edilemez

İYİ Partili Coşkun: İbrahim Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi kabul edilemez
  ANKARA, (DHA)- İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasının ardından tekrar aynı göreve seçilmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis üyelerinin 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir" dedi.  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun, İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasının kendisi tarafından istendiğini açıkladı. Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Coşkun, "İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis üyeleri 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi. (DHA)  
İYİ Partili Coşkun: İbrahim Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi kabul edilemez

 

ANKARA, (DHA)- İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasının ardından tekrar aynı göreve seçilmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis üyelerinin 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir" dedi. 
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun, İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasının kendisi tarafından istendiğini açıkladı. Özkan'ın tekrar aynı göreve seçilmesi hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Coşkun, "İYİ Partimizin İBB Grup Başkanvekilinin istifası, dün bir araya geldiğimiz bir toplantının ardından bizzat şahsım tarafından istenmiş ve İbrahim Özkan da bu doğrultuda görevinden istifa etmiştir. Buna rağmen bazı İYİ Parti İBB Meclis üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis üyeleri 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi. (DHA)

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.