VALİ ÖKSÜZ, KAYMAKAMLARLA TOPLANTIDA BİRARAYA GELDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.12.2023 - 09:47, Güncelleme: 14.12.2023 - 09:47
 

VALİ ÖKSÜZ, KAYMAKAMLARLA TOPLANTIDA BİRARAYA GELDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı yapıldı.
Toplantıda güvenlik ve asayiş hizmetleri başta olmak üzere, İlçelerin sorunları, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, turizm, tarım ve hayvancılık alanında yürütülen çalışmalar ile KÖYDES yatırımları görüşüldü.   2023 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantının son bölümünde, proje odaklı çalışmalara önem verilmesini isteyen Vali Öksüz, BESTE Eğitim projesinin yanı sıra, 2024 yılı içerisinde devam edecek olan ve planlanan projelerin Kaymakamlarımız tarafından yakından takip edilmesi talimatını verdi.   Toplantıya Vali Öksüz'ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar ve İlçe Kaymakamları katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Kaymakamlar Toplantısı yapıldı.

Toplantıda güvenlik ve asayiş hizmetleri başta olmak üzere, İlçelerin sorunları, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, turizm, tarım ve hayvancılık alanında yürütülen çalışmalar ile KÖYDES yatırımları görüşüldü.

 

2023 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantının son bölümünde, proje odaklı çalışmalara önem verilmesini isteyen Vali Öksüz, BESTE Eğitim projesinin yanı sıra, 2024 yılı içerisinde devam edecek olan ve planlanan projelerin Kaymakamlarımız tarafından yakından takip edilmesi talimatını verdi.

 

Toplantıya Vali Öksüz'ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.