Denizli'de krom maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2023 - 08:43, Güncelleme: 15.12.2023 - 08:53
 

Denizli'de krom maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp

Denizli'de krom maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp
  Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde bir krom madeninde meydana gelen göçükte bir mühendis ile 2 işçi enkaz altında kaldı. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında bir mühendis ve bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı, göçük altındaki işçinin kurtarılması için çalışmalar sürdürülüyor. Olay, saat 23.00 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi Devekonağı mevkisinde faaliyet gösteren bir krom madeninde meydana geldi. Krom madeninde yürütülen çalışma sırasında henüz belirlenemeyen nedenle göçük oldu. İlk belirlemelere göre maden Mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Rıfat Salman ve Mustafa Karahan göçük altında kaldı. Diğer işçiler kendi imkanları arkadaşlarını kurtarmak için çalışma başlatılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itafiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin sürdürdüğü arama kurtarma çalışması sırasında mühendis Özer ile işçilerden Salman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler hastane morguna götürülürken, halen göçük altında bulunan Mustafa Karahan için arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. (DHA)    
Denizli'de krom maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp

 

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde bir krom madeninde meydana gelen göçükte bir mühendis ile 2 işçi enkaz altında kaldı. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında bir mühendis ve bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı, göçük altındaki işçinin kurtarılması için çalışmalar sürdürülüyor.
Olay, saat 23.00 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Karaismailler Mahallesi Devekonağı mevkisinde faaliyet gösteren bir krom madeninde meydana geldi. Krom madeninde yürütülen çalışma sırasında henüz belirlenemeyen nedenle göçük oldu. İlk belirlemelere göre maden Mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Rıfat Salman ve Mustafa Karahan göçük altında kaldı. Diğer işçiler kendi imkanları arkadaşlarını kurtarmak için çalışma başlatılırken, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itafiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin sürdürdüğü arama kurtarma çalışması sırasında mühendis Özer ile işçilerden Salman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler hastane morguna götürülürken, halen göçük altında bulunan Mustafa Karahan için arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. (DHA)

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.