Jandarmadan sokak hayvanlarına şefkat eli

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2021 - 16:08, Güncelleme: 22.12.2021 - 16:08
 

Jandarmadan sokak hayvanlarına şefkat eli

Jandarmadan sokak hayvanlarına şefkat eli
  Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde turizm sezonunun bitmesi ve havaların soğumasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, jandarma tarafından yardım eli uzandı. Side'de turizm sezonunun sona ermesiyle cadde ve sokakların tenhalaşması, havaların da soğumasıyla sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanmaya başladı. Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma ihtiyacına yardım için Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Selimiye Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma personeli, sokak hayvanlarının korunması için Side Antik Kenti'nin değişik bölgelerine konulan kedi evine mama bıraktı. Sokak hayvanlarına karşı ilçede yaşayanların daha duyarlı olmasını talep eden jandarma personeli, sokak hayvanlarına sahip çıkacaklarını ve ihtiyaç duyulan bölgelere kedi evi konulmasına devam edileceğini anlattı. FOTOĞRAFLI
Jandarmadan sokak hayvanlarına şefkat eli

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde turizm sezonunun bitmesi ve havaların soğumasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, jandarma tarafından yardım eli uzandı.

Side'de turizm sezonunun sona ermesiyle cadde ve sokakların tenhalaşması, havaların da soğumasıyla sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanmaya başladı. Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma ihtiyacına yardım için Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Selimiye Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma personeli, sokak hayvanlarının korunması için Side Antik Kenti'nin değişik bölgelerine konulan kedi evine mama bıraktı. Sokak hayvanlarına karşı ilçede yaşayanların daha duyarlı olmasını talep eden jandarma personeli, sokak hayvanlarına sahip çıkacaklarını ve ihtiyaç duyulan bölgelere kedi evi konulmasına devam edileceğini anlattı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.