BAKAN YARDIMCISININDAN BUCAK’A ZİYARET

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.12.2023 - 22:52, Güncelleme: 21.12.2023 - 22:52
 

BAKAN YARDIMCISININDAN BUCAK’A ZİYARET

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen Bucak’ı ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen Bucak’ı ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’i  Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, Bucak Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ak Parti İlçe Başkanlığında Bucak Ak Parti İlçe Başkanı, Osman Taşkın ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve partililer uzun sere Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’e ilçenin talepleri ve yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın “Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen ve Bucak Ak Parti teşkilatı olarak ilçemizde yapılması gereken projeleri ve yatırımlar hakkında bilgi aktardık. Ziyaretlerinden dolayı sayın bakan yardımcımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen Bucak’ı ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen Bucak’ı ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’i  Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, Bucak Belediyesi Meclis üyeleri, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ak Parti İlçe Başkanlığında Bucak Ak Parti İlçe Başkanı, Osman Taşkın ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve partililer uzun sere Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’e ilçenin talepleri ve yatırımları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Bucak Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın “Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen ve Bucak Ak Parti teşkilatı olarak ilçemizde yapılması gereken projeleri ve yatırımlar hakkında bilgi aktardık. Ziyaretlerinden dolayı sayın bakan yardımcımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.