32 ilde 'Kahramanlar-34' operasyonları; 304 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 09:01, Güncelleme: 22.12.2023 - 09:01
 

32 ilde 'Kahramanlar-34' operasyonları; 304 DEAŞ şüphelisi yakalandı

32 ilde 'Kahramanlar-34' operasyonları; 304 DEAŞ şüphelisi yakalandı
Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı 'Kahramanlar-34' operasyonlarında, 304 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DEAŞ terör örgütüne yönelik 32 ilde 'Kahramanlar-34' kod adlı eş zamanlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Buna göre; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince yapılan baskınlarda, DEAŞ içerisinde faaliyet yürütülen ve DEAŞ ile bağlantılı 304 şüpheli yakalandı.  Milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacaklarını aktaran Yerlikaya, "Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
32 ilde 'Kahramanlar-34' operasyonları; 304 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı 'Kahramanlar-34' operasyonlarında, 304 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DEAŞ terör örgütüne yönelik 32 ilde 'Kahramanlar-34' kod adlı eş zamanlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Buna göre; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince yapılan baskınlarda, DEAŞ içerisinde faaliyet yürütülen ve DEAŞ ile bağlantılı 304 şüpheli yakalandı. 
Milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacaklarını aktaran Yerlikaya, "Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.