Turkcell’den yıl sonu kampanyası

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 12:23, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:23
 

Turkcell’den yıl sonu kampanyası

Turkcell’den yıl sonu kampanyası
İSTANBUL, (DHA)- Turkcell, mağazalarında ve elektronik ütün satış platformu Pasaj’da 2023’ün son kampanyasının başladığını duyurdu. Bu kapsamda; birçok üründe çeşitli fırsatlar ve peşin fiyatına 3 taksit imkânı gibi seçenekler sunulduğu ve kullanıcıların 7 bin 500 TL üst limitli yüzde 0 faizli alışveriş kredisinden de yararlanabildiği belirtildi. Kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.  Yılbaşı yaklaşırken Turkcell ve Pasaj kullanıcıları için tabletlerden kahve makinelerine, telefonlardan tıraş makinelerine kadar birçok üründe fırsat teklifler yer alıyor. Kullanıcıların birçok avantajdan yararlanabildiği kampanyada hem Pasaj müşterilerine hem de Turkcell mağazalarını ziyaret edenlere birçok markanın özel yılbaşı teklifleri de sunuluyor.  TAKSİTLİ VEYA FAİZSİZ KREDİYLE ALIŞVERİŞ İMKÂNI  Aralık sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Pasaj kullanıcıları 7 bin 500 TL üst limitli yüzde 0 faizli alışveriş kredisi ve peşin fiyatına 3 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Pasaj’da, Paycell ile yapılan ödemelerde 200 TL’ye varan nakit iadesi de kullanıcıları bekliyor.  OPERATÖR BAĞIMSIZ HERKES YARARLANABİLİYOR  Yılbaşı hediyesi alacaklara aralık ayına özel olarak yüzlerce üründe indirim fırsatları sunan kampanyada herkese uygun birçok seçenek yer alıyor. Pasaj’ı operatör fark etmeksizin herkes kullanabiliyor. Kampanya kapsamında İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu da bulunuyor. 
Turkcell’den yıl sonu kampanyası

İSTANBUL, (DHA)- Turkcell, mağazalarında ve elektronik ütün satış platformu Pasaj’da 2023’ün son kampanyasının başladığını duyurdu. Bu kapsamda; birçok üründe çeşitli fırsatlar ve peşin fiyatına 3 taksit imkânı gibi seçenekler sunulduğu ve kullanıcıların 7 bin 500 TL üst limitli yüzde 0 faizli alışveriş kredisinden de yararlanabildiği belirtildi. Kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek. 

Yılbaşı yaklaşırken Turkcell ve Pasaj kullanıcıları için tabletlerden kahve makinelerine, telefonlardan tıraş makinelerine kadar birçok üründe fırsat teklifler yer alıyor. Kullanıcıların birçok avantajdan yararlanabildiği kampanyada hem Pasaj müşterilerine hem de Turkcell mağazalarını ziyaret edenlere birçok markanın özel yılbaşı teklifleri de sunuluyor. 

TAKSİTLİ VEYA FAİZSİZ KREDİYLE ALIŞVERİŞ İMKÂNI 

Aralık sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Pasaj kullanıcıları 7 bin 500 TL üst limitli yüzde 0 faizli alışveriş kredisi ve peşin fiyatına 3 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Pasaj’da, Paycell ile yapılan ödemelerde 200 TL’ye varan nakit iadesi de kullanıcıları bekliyor. 

OPERATÖR BAĞIMSIZ HERKES YARARLANABİLİYOR 

Yılbaşı hediyesi alacaklara aralık ayına özel olarak yüzlerce üründe indirim fırsatları sunan kampanyada herkese uygun birçok seçenek yer alıyor. Pasaj’ı operatör fark etmeksizin herkes kullanabiliyor. Kampanya kapsamında İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu da bulunuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.