Mardin’de İsrail protestosu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 16:11, Güncelleme: 22.12.2023 - 16:11
 

Mardin’de İsrail protestosu

Mardin’de İsrail protestosu
Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)- MARDİN’de sivil toplum kuruluşları, cuma namazı çıkışı İsrail'i protesto ederek, Filistin'e destek çağrısında bulundu. İsrail’in, Gazze'ye sürdürdüğü saldırılar nedeniyle kentte faaliyet yürüten 60’a yakın Sivil Toplum Kuruluşu’nun oluşturduğu Mardin Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, Fuat Yağcı Camii önünde toplanarak İsrail'i protesto etti. İsrail aleyhine slogan atan grup, sık sık tekbir getirdi. STK platformu adına açıklama yapan Mustafa Çelik, İsrail'in yaşlı, kadın, genç, çocuk, engelli, gebe, hasta ayırt etmeksizin sivil katliamına, soykırımına devam ettiğini ifade ederek, “Siyonizm denen terör örgütünün görünen yüzü olan maşa İsrail’in ancak güçten anlayacağını belirtiyor, bu anlamda dünyadaki Müslüman halkların yaşadığı devletlerin ambargo, yaptırım gibi gerçek adımlara başvurmaları gerektiğini düşünüyoruz. 75 yılı aşkın bir süredir dünyanın her tarafında fitne, karışıklık, savaş, kan ve gözyaşını tırmandırmaktan asla imtina etmeyen Siyonizm ancak ve ancak güçten anlar” dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Mardin’de İsrail protestosu

Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)- MARDİN’de sivil toplum kuruluşları, cuma namazı çıkışı İsrail'i protesto ederek, Filistin'e destek çağrısında bulundu.
İsrail’in, Gazze'ye sürdürdüğü saldırılar nedeniyle kentte faaliyet yürüten 60’a yakın Sivil Toplum Kuruluşu’nun oluşturduğu Mardin Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, Fuat Yağcı Camii önünde toplanarak İsrail'i protesto etti. İsrail aleyhine slogan atan grup, sık sık tekbir getirdi. STK platformu adına açıklama yapan Mustafa Çelik, İsrail'in yaşlı, kadın, genç, çocuk, engelli, gebe, hasta ayırt etmeksizin sivil katliamına, soykırımına devam ettiğini ifade ederek, “Siyonizm denen terör örgütünün görünen yüzü olan maşa İsrail’in ancak güçten anlayacağını belirtiyor, bu anlamda dünyadaki Müslüman halkların yaşadığı devletlerin ambargo, yaptırım gibi gerçek adımlara başvurmaları gerektiğini düşünüyoruz. 75 yılı aşkın bir süredir dünyanın her tarafında fitne, karışıklık, savaş, kan ve gözyaşını tırmandırmaktan asla imtina etmeyen Siyonizm ancak ve ancak güçten anlar” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.