BAŞKAN ÜNAL, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.12.2023 - 15:45, Güncelleme: 23.12.2023 - 15:45
 

BAŞKAN ÜNAL, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Türkiye yüzyılı aynı zamanda Bucak’ kımızında yüzyılı olacak”
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, merkez mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Taziye evi ve Sosyal Tesiste gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye başkan yardımcısı Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan, belediye meclis üyeleri Ayşegül Altınsoy, Ahmet Gezmez, Enes Gün ve merkez mahalle muhtarları katıldı.   Belediye hizmet ve projelerinde muhtarların katkı ve desteklerinin yadsınamaz derece önemli olduğuna değinen Belediye Başkanı Ünal, “Daha öncede olduğu gibi bugünde muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık ve çalışıyoruz. Her zaman Bucak’ımız için en iyi hizmeti birlikte hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin yapı taşıdır. Belediye olarak bizlerin en büyük yardımcılarıdır” dedi.   Muhtarlar, her konuda kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanı Ünal’a teşekkür ederek kendi mahalleleri ile ilgili beklentilerini dile getirdiler.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Türkiye yüzyılı aynı zamanda Bucak’ kımızında yüzyılı olacak”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, merkez mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Taziye evi ve Sosyal Tesiste gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye başkan yardımcısı Doç.Dr. Oğuzhan Erdoğan, belediye meclis üyeleri Ayşegül Altınsoy, Ahmet Gezmez, Enes Gün ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

 

Belediye hizmet ve projelerinde muhtarların katkı ve desteklerinin yadsınamaz derece önemli olduğuna değinen Belediye Başkanı Ünal, “Daha öncede olduğu gibi bugünde muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık ve çalışıyoruz. Her zaman Bucak’ımız için en iyi hizmeti birlikte hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin yapı taşıdır. Belediye olarak bizlerin en büyük yardımcılarıdır” dedi.

 

Muhtarlar, her konuda kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanı Ünal’a teşekkür ederek kendi mahalleleri ile ilgili beklentilerini dile getirdiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.