Ekşi Sözlük'te şehitlere yönelik paylaşımdaki yorumlara soruşturma 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 24.12.2023 - 14:27
 

Ekşi Sözlük'te şehitlere yönelik paylaşımdaki yorumlara soruşturma 

Ekşi Sözlük'te şehitlere yönelik paylaşımdaki yorumlara soruşturma 
Mikail BIYIKLI/ İSTANBUL,(DHA)-İSTANBUL Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde şehit olan askerlere ve ailelerine yönelik "oğlum şehit oldu ne mutlu bana" başlığı altındaki yorumları yapan hesaplara ilişkin soruşturma başlattı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan askerlere ve ailelerine yönelik "oğlum şehit oldu ne mutlu bana" başlığı altında yapılan paylaşım ve yorumları yapan hesaplara ilişkin soruşturma başlattı. Başsavcılıkça yapılan açıklamada, internette suç ve suç unsuru içeren paylaşım ve yorumlar yapan hesaplar hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve “Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldığını açıkladı. (DHA)
Ekşi Sözlük'te şehitlere yönelik paylaşımdaki yorumlara soruşturma 

Mikail BIYIKLI/ İSTANBUL,(DHA)-İSTANBUL Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde şehit olan askerlere ve ailelerine yönelik "oğlum şehit oldu ne mutlu bana" başlığı altındaki yorumları yapan hesaplara ilişkin soruşturma başlattı.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şehit olan askerlere ve ailelerine yönelik "oğlum şehit oldu ne mutlu bana" başlığı altında yapılan paylaşım ve yorumları yapan hesaplara ilişkin soruşturma başlattı. Başsavcılıkça yapılan açıklamada, internette suç ve suç unsuru içeren paylaşım ve yorumlar yapan hesaplar hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve “Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldığını açıkladı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.