AK PARTİ BUCAK GENÇLİK KOLLARI YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.12.2023 - 00:14, Güncelleme: 24.12.2023 - 16:23
 

AK PARTİ BUCAK GENÇLİK KOLLARI YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Burdur'un Bucak ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları'nda yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.
Bucak Ak Parti Gençlik Kolları yeni yönetim belirlendikten sonra ilk toplantısı gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan riyasetinde Gençlik Kolları Başkan Abdurrahman Sefa Demirel Başkanlığında İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Nail Yiğit, İl Başkan Yardımcıları ve Çeltikçi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Zeren 'in katılımlarıyla  Ak parti Bucak Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı olarak yeni dönemimizin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar Bucak teşkilatlarımız da görev alan herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Yönetim Kurulumuz da yeni görev üstlenecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. 2024'e giden yolda; Büyük ve güçlü Türkiye mücadelemizde gençlerimize önemli görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çok yoruluruz! Bu kez 2024 Yerel seçimlerinde sandıkları gençlerimizle birlikte fethedeceğiz!" ifadelerini kullandı. BUCAK AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİM KADROSU   BUCAK GENÇLİK KOLLARI İLÇE BAŞKANI : ABDURRAHMAN SEFA DEMİREL EMRULLAH DİKİCİ ENVER GÜNDÜZ SİNAN YILDIZ KIYMET KOÇAK MUSA BALGAMIŞ MURAT ALTINKAYNAK ALİ BOZKURT AYBERK DURNA FURKAN AY ÖMER UYSAL ALİ EMRE KORKMAZ HALİME UYSAL ALEYNA ÇELİK HARUN ULUIŞIK BAYRAM ALİ SARIKAYA HASAN BOZKURT BUĞRA ŞABAN YÜCE ALPARSLAN KURUM BÜŞRA UYSALER AHMET ALİ TAŞKIN SÜLEYMAN YİĞİT HÜSEYİN KARADAŞ EMRE ÖZTÜRK BEYTULLAH TΟΡΑΚ ORHAN DEMİRCAN R.ERDEM KORKMAZ İSMAİL ALTAY UĞUR OCAK HÜSEYİN GÜNEY İ.EMRE ÖZKAYA BARIŞ OKTAY SERGEN YENİCE AYŞE TOSUN AHMET DİKMEN MUHAMMED ALİ DAĞLI FURKAN GÜL FAHREDDİN KAYACAN SALİH SEFA TALAYMAN OSMAN ALTUNDAŞ
Burdur'un Bucak ilçesinde, AK Parti Gençlik Kolları'nda yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Bucak Ak Parti Gençlik Kolları yeni yönetim belirlendikten sonra ilk toplantısı gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan riyasetinde Gençlik Kolları Başkan Abdurrahman Sefa Demirel Başkanlığında İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörü Nail Yiğit, İl Başkan Yardımcıları ve Çeltikçi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Zeren 'in katılımlarıyla  Ak parti Bucak Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı olarak yeni dönemimizin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Sefa Demirel, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar Bucak teşkilatlarımız da görev alan herkese sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Yönetim Kurulumuz da yeni görev üstlenecek arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. 2024'e giden yolda; Büyük ve güçlü Türkiye mücadelemizde gençlerimize önemli görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çok yoruluruz! Bu kez 2024 Yerel seçimlerinde sandıkları gençlerimizle birlikte fethedeceğiz!" ifadelerini kullandı.

BUCAK AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI YENİ YÖNETİM KADROSU

 

BUCAK GENÇLİK KOLLARI İLÇE BAŞKANI : ABDURRAHMAN SEFA DEMİREL

EMRULLAH DİKİCİ

ENVER GÜNDÜZ

SİNAN YILDIZ

KIYMET KOÇAK

MUSA BALGAMIŞ

MURAT ALTINKAYNAK

ALİ BOZKURT

AYBERK DURNA

FURKAN AY

ÖMER UYSAL

ALİ EMRE KORKMAZ

HALİME UYSAL

ALEYNA ÇELİK

HARUN ULUIŞIK

BAYRAM ALİ SARIKAYA

HASAN BOZKURT

BUĞRA ŞABAN YÜCE

ALPARSLAN KURUM

BÜŞRA UYSALER

AHMET ALİ TAŞKIN

SÜLEYMAN YİĞİT

HÜSEYİN KARADAŞ

EMRE ÖZTÜRK

BEYTULLAH TΟΡΑΚ

ORHAN DEMİRCAN

R.ERDEM KORKMAZ

İSMAİL ALTAY

UĞUR OCAK

HÜSEYİN GÜNEY

İ.EMRE ÖZKAYA

BARIŞ OKTAY

SERGEN YENİCE

AYŞE TOSUN

AHMET DİKMEN

MUHAMMED ALİ DAĞLI

FURKAN GÜL

FAHREDDİN KAYACAN

SALİH SEFA TALAYMAN

OSMAN ALTUNDAŞ

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.