Cenazeye giderken dereye savrulan otomobildeki karı- koca hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2023 - 08:13, Güncelleme: 25.12.2023 - 08:13
 

Cenazeye giderken dereye savrulan otomobildeki karı- koca hayatını kaybetti

Cenazeye giderken dereye savrulan otomobildeki karı- koca hayatını kaybetti
Mustafa KIRLAK/KUMRU (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Kumru ilçesinde, bir yakınlarının cenaze törenine gitmek üzere yola çıkan çiftin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak dere yatağına savruldu. Kazada otomobilde bulunan sürücü Alaattin (57) ve Nuray Bükü (56) çifti hayatını kaybetti. Kaza bugün ilçeye bağlı Erikçeli Mahallesi'nde meydana geldi. Alaattin Bükü yönetimindeki 61 AR 844 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 20 metre savrulduktan sonra dere yatağına yuvarlandı. Bükü'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalarda, akşam saatlerinde dere içerisinde otomobil olduğu fark edildi. İncelemede otomobilin Alaattin Bükü'ye ait olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü ile yanında bulunan eşi Nuray Bükü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilden çıkarılan çiftin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna götürüldü. Bu arada Alaattin Bükü ile eşi Nuray Bükü'nün, ilçede bir yakınlarının cenazesine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Cenazeye giderken dereye savrulan otomobildeki karı- koca hayatını kaybetti

Mustafa KIRLAK/KUMRU (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Kumru ilçesinde, bir yakınlarının cenaze törenine gitmek üzere yola çıkan çiftin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak dere yatağına savruldu. Kazada otomobilde bulunan sürücü Alaattin (57) ve Nuray Bükü (56) çifti hayatını kaybetti.
Kaza bugün ilçeye bağlı Erikçeli Mahallesi'nde meydana geldi. Alaattin Bükü yönetimindeki 61 AR 844 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 20 metre savrulduktan sonra dere yatağına yuvarlandı. Bükü'den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalarda, akşam saatlerinde dere içerisinde otomobil olduğu fark edildi. İncelemede otomobilin Alaattin Bükü'ye ait olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü ile yanında bulunan eşi Nuray Bükü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilden çıkarılan çiftin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna götürüldü.
Bu arada Alaattin Bükü ile eşi Nuray Bükü'nün, ilçede bir yakınlarının cenazesine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.