Maküspor evinde ilk yenilgisini aldı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2023 - 10:32, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:32
 

Maküspor evinde ilk yenilgisini aldı

Maküspor evinde ilk yenilgisini aldı
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig'de Burdur'u temsil eden Maküspor bu sezon evindeki ilk mağlubiyetini aldı. Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk eden Maküspor ilk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın 72'nci dakikasında İskender'in attığı gole engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İzmir bölgesinden Aykut Çok, Aykut Öztekin ve Ahmet Beysüngü hakem üçlüsünün yönettiği ve Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşılaşma öncesinde Burdur Engelliler Derneği Başkanı Selçuk Örnek ve 3 engelli öğrenci karşılaşmanın hakemine çiçek takdim etti. Ligin ilk haftasında Kumluca Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Maküspor ikinci mağlubiyetini evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşısında aldı. Bu sonuçla Maküspor 16 puanla 8'inci sıraya geriledi. Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ise 18 puanla 6'ncı sıraya yükseldi. Maküspor ligin 12'nci haftasında Zoroğlu İncirliova Belediyespor'a konuk olacak. (DHA) FOTOĞRAFLI
Maküspor evinde ilk yenilgisini aldı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig'de Burdur'u temsil eden Maküspor bu sezon evindeki ilk mağlubiyetini aldı.
Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nü konuk eden Maküspor ilk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın 72'nci dakikasında İskender'in attığı gole engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İzmir bölgesinden Aykut Çok, Aykut Öztekin ve Ahmet Beysüngü hakem üçlüsünün yönettiği ve Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşılaşma öncesinde Burdur Engelliler Derneği Başkanı Selçuk Örnek ve 3 engelli öğrenci karşılaşmanın hakemine çiçek takdim etti.
Ligin ilk haftasında Kumluca Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Maküspor ikinci mağlubiyetini evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü karşısında aldı. Bu sonuçla Maküspor 16 puanla 8'inci sıraya geriledi. Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ise 18 puanla 6'ncı sıraya yükseldi. Maküspor ligin 12'nci haftasında Zoroğlu İncirliova Belediyespor'a konuk olacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.