Bursa'da ev yangını; 1 ölü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.12.2023 - 17:03, Güncelleme: 25.12.2023 - 17:03
 

Bursa'da ev yangını; 1 ölü

Bursa'da ev yangını; 1 ölü
Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)-BURSA'da bir evde çıkan yangında Nami Kılıç (51), hayatını kaybetti. Yangın, saat 05.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi 1006. Sokak'taki 2 katlı evin üst katında çıktı. Evden yükselen alevleri görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, evde inceleme yapan ekipler, koridorda Nami Kılıç'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen ve vücudunda yanık izleri bulunan Kılıç'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Elektrik sobasından çıktığı değerlendirilen yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bursa'da ev yangını; 1 ölü

Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)-BURSA'da bir evde çıkan yangında Nami Kılıç (51), hayatını kaybetti.
Yangın, saat 05.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi 1006. Sokak'taki 2 katlı evin üst katında çıktı. Evden yükselen alevleri görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, evde inceleme yapan ekipler, koridorda Nami Kılıç'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen ve vücudunda yanık izleri bulunan Kılıç'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Elektrik sobasından çıktığı değerlendirilen yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.