Eski bakan Yaşar Okuyan, vefat etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:04
 

Eski bakan Yaşar Okuyan, vefat etti

Eski bakan Yaşar Okuyan, vefat etti
ANKARA, (DHA)- ESKİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  Yaşar Okuyan, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede 10 gün önce iç kanama geçirerek yoğun bakım servisine alındı. Entübe edilen Okuyan'ın durumunun stabil olduğu belirtilmişti. Okuyan'ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.  Yaşar Okuyan, 1950 yılında dünyaya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi, Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Halkın Yükselişi Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi gibi partilerde siyaset yaptı. 1995- 2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999- 2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü. Yaşar Okuyan, evli ve 3 çocuk babasıydı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eski bakan Yaşar Okuyan, vefat etti

ANKARA, (DHA)- ESKİ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 
Yaşar Okuyan, akciğer rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede 10 gün önce iç kanama geçirerek yoğun bakım servisine alındı. Entübe edilen Okuyan'ın durumunun stabil olduğu belirtilmişti. Okuyan'ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. 
Yaşar Okuyan, 1950 yılında dünyaya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi, Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi, Halkın Yükselişi Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi gibi partilerde siyaset yaptı. 1995- 2002 yılları arasında Yalova milletvekili, 1999- 2002 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüttü. Yaşar Okuyan, evli ve 3 çocuk babasıydı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.