20 milyon TL değerinde kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:50
 

20 milyon TL değerinde kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi

20 milyon TL değerinde kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi
Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)- ADANA'da, operasyon düzenlenen depo ve park halindeki kamyonette, piyasa değeri 20 milyon 224 bin TL olan kaçak doldurulmuş 10 milyon 800 bin adet sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Seyhan ilçesi Yeni Mahalle'deki bir depoda yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, Halit G.'nin deposuna operasyon düzenledi. Depoda ve park halindeki kamyonette arama yapan polis, piyasa değeri 20 milyon 224 bin TL olan kaçak doldurulmuş 10 milyon 800 bin adet sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan Halit G., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
20 milyon TL değerinde kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi

Anıl ATAR/ ADANA, (DHA)- ADANA'da, operasyon düzenlenen depo ve park halindeki kamyonette, piyasa değeri 20 milyon 224 bin TL olan kaçak doldurulmuş 10 milyon 800 bin adet sigara ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Seyhan ilçesi Yeni Mahalle'deki bir depoda yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, Halit G.'nin deposuna operasyon düzenledi. Depoda ve park halindeki kamyonette arama yapan polis, piyasa değeri 20 milyon 224 bin TL olan kaçak doldurulmuş 10 milyon 800 bin adet sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan Halit G., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.