Köy kahvesinde aile semineri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:51
 

Köy kahvesinde aile semineri

Köy kahvesinde aile semineri
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde köy kahvesinde aile semineri düzenlendi. Sandıklı 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından ilçeye bağlı Baştepe köyünde kahvede aile semineri verildi. Seminerde Yılmaz, aile olmanın önemi, ailenin çocuklar ile yaşadıkları sorunları aktararak bilimsel çalışmaları aktardı. Seminerlerde anne ve babanın çocuklarla birlikte vakit geçirmesinin çocukta oluşturduğu olumlu duyguları, çocukların iyi veya kötü her davranışları aileden kopyaladığını, iyi bir çocuk istemekten ziyade iyi bir insan olmaya çalışmanın önemini anlatan Yılmaz, "Daha önce bu köydeki okulda yaptığımız seminerde annelerin bir ricası olmuştu. 'Bu semineri kahvehanede babalara da yapar mısınız?' demişlerdi. Köy Muhtarı İsa Bey ve imam Yasin hocamın yardımıyla bugün kahvehanede babalara hitap etmek benim için de farklı bir tecrübe oldu. Bir babanın çocuğa bakışını daha olumlu hale getirebilmiş isem mutlu olurum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Köy kahvesinde aile semineri

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde köy kahvesinde aile semineri düzenlendi.
Sandıklı 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından ilçeye bağlı Baştepe köyünde kahvede aile semineri verildi. Seminerde Yılmaz, aile olmanın önemi, ailenin çocuklar ile yaşadıkları sorunları aktararak bilimsel çalışmaları aktardı. Seminerlerde anne ve babanın çocuklarla birlikte vakit geçirmesinin çocukta oluşturduğu olumlu duyguları, çocukların iyi veya kötü her davranışları aileden kopyaladığını, iyi bir çocuk istemekten ziyade iyi bir insan olmaya çalışmanın önemini anlatan Yılmaz, "Daha önce bu köydeki okulda yaptığımız seminerde annelerin bir ricası olmuştu. 'Bu semineri kahvehanede babalara da yapar mısınız?' demişlerdi. Köy Muhtarı İsa Bey ve imam Yasin hocamın yardımıyla bugün kahvehanede babalara hitap etmek benim için de farklı bir tecrübe oldu. Bir babanın çocuğa bakışını daha olumlu hale getirebilmiş isem mutlu olurum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.