Beşiktaş'ta teknik direktör adayları 2'ye düştü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 13:09
 

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları 2'ye düştü

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları 2'ye düştü
İlk tercih Bruno Genesio, ikinci sırada Sergen Yalçın var Feyyaz Uçar: Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)- Bu sezon 3 teknik direktörden istediği verimi alamayan ve yollarını ayıran Beşiktaş'ta, yeni yönetim 4'üncüteknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hasan Arat'ın bizzat yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafeler kaydedilirken, aday sayısı da şu an için 2'ye düşmüş durumda. Bu isimler ise Fransız teknik adam Bruno Genesio ve Sergen Yalçın. Bruno Genesio ile Fransa'da bir görüşme gerçekleştiren başkan Arat, mali konularda büyük oranda anlaşma sağlarken, sözleşme süresi ve takıma yapılacak transfer planlamalarının konuşulduğu bilgisine ulaşıldı. Siyah beyazlıların listesindeki ikinci en kuvvetli aday ise takımı 2021'de şampiyon yapan Sergen Yalçın. Tecrübeli teknik adam ile bugüne kadar resmi bir temas gerçekleştirilmedi, ancak Futboldan Sorumlu Yönetici Feyyaz Uçar, dün akşam yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'ın adaylar arasında olduğunu ilan etti.  FEYYAZ UÇAR: KASIMPAŞA MAÇINA YENİ HOCAMIZLA ÇIKMAK İSTİYORUZ Feyyaz Uçar konu ile ilgili Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Teknik direktörümüzü en kısa sürede belirleyip Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Ancak hepimizin de bildiği gibi, bu görüşmeler öyle hemen kolayca sonuca ulaşmayabiliyor, uzayabiliyor bazen. Bu anlamda biraz sabır istiyoruz taraftardan. Adayları zaten herkes biliyor, Genesio ile görüşme gerçekleştirildi, Sergen Yalçın ile de kısa sürede bir araya geleceğiz ve sonrasında yönetim kurulunda değerlendirmemizi yapıp ona göre karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ta teknik direktör adayları 2'ye düştü

İlk tercih Bruno Genesio, ikinci sırada Sergen Yalçın var

Feyyaz Uçar: Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz

ALİ DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)- Bu sezon 3 teknik direktörden istediği verimi alamayan ve yollarını ayıran Beşiktaş'ta, yeni yönetim 4'üncüteknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Hasan Arat'ın bizzat yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafeler kaydedilirken, aday sayısı da şu an için 2'ye düşmüş durumda. Bu isimler ise Fransız teknik adam Bruno Genesio ve Sergen Yalçın. Bruno Genesio ile Fransa'da bir görüşme gerçekleştiren başkan Arat, mali konularda büyük oranda anlaşma sağlarken, sözleşme süresi ve takıma yapılacak transfer planlamalarının konuşulduğu bilgisine ulaşıldı.
Siyah beyazlıların listesindeki ikinci en kuvvetli aday ise takımı 2021'de şampiyon yapan Sergen Yalçın. Tecrübeli teknik adam ile bugüne kadar resmi bir temas gerçekleştirilmedi, ancak Futboldan Sorumlu Yönetici Feyyaz Uçar, dün akşam yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'ın adaylar arasında olduğunu ilan etti. 
FEYYAZ UÇAR: KASIMPAŞA MAÇINA YENİ HOCAMIZLA ÇIKMAK İSTİYORUZ
Feyyaz Uçar konu ile ilgili Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Teknik direktörümüzü en kısa sürede belirleyip Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Ancak hepimizin de bildiği gibi, bu görüşmeler öyle hemen kolayca sonuca ulaşmayabiliyor, uzayabiliyor bazen. Bu anlamda biraz sabır istiyoruz taraftardan. Adayları zaten herkes biliyor, Genesio ile görüşme gerçekleştirildi, Sergen Yalçın ile de kısa sürede bir araya geleceğiz ve sonrasında yönetim kurulunda değerlendirmemizi yapıp ona göre karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.