Isparta'da silah kaçakçılığı operasyonu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:24
 

Isparta'da silah kaçakçılığı operasyonu

Isparta'da silah kaçakçılığı operasyonu
  Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalandı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Aralık günü gerçekleştirdiği operasyonda, çekiciye yükledikleri araç ile silah kaçakçılığı yapmaya çalışan şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Yapılan aramada ruhsatsız 7 tabanca, 7 şarjör ve 21 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A.G., O.A., ve M.T. hakkında adli işlem yapıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Isparta'da silah kaçakçılığı operasyonu

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Aralık günü gerçekleştirdiği operasyonda, çekiciye yükledikleri araç ile silah kaçakçılığı yapmaya çalışan şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Yapılan aramada ruhsatsız 7 tabanca, 7 şarjör ve 21 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A.G., O.A., ve M.T. hakkında adli işlem yapıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.