Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaşmaya vardı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.12.2023 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:26
 

Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaşmaya vardı

Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaşmaya vardı
  SERHAN TÜRK / İSTANBUL,(DHA)- Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktölük için Fatih Terim ile anlaşma sağladı. Son olarak 2021-22 sezonunun yarısına kadar Galatasaray'da görev alan tecrübeli teknik adam, daha sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Fatih Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.  
Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaşmaya vardı

 

SERHAN TÜRK / İSTANBUL,(DHA)- Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.
Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktölük için Fatih Terim ile anlaşma sağladı. Son olarak 2021-22 sezonunun yarısına kadar Galatasaray'da görev alan tecrübeli teknik adam, daha sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Fatih Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.