Konya'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alınan 2 kişi öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.12.2021 - 14:36, Güncelleme: 23.12.2021 - 14:36
 

Konya'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alınan 2 kişi öldü

Konya'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alınan 2 kişi öldü
Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)- KONYA'da aynı mahallede oturan Hayrettin Kalay ve Muammer Turgut, sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Bozkır ilçesi Dere Mahallesi'nde yaşayan Mustafa K., bir hafta önce fenalaşıp, hastaneye kaldırıldı. Sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen Mustafa K.'nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, aynı mahallede oturan Hayrettin Kalay evinde ölü bulundu. Kalay'ın yalnız yaşadığı evinde yapılan incelemede jandarma ekipleri, sahte içki olduğu tahmin edilen sıvı buldu. Olay ile ilgili soruşturma sürerken, bu kez aynı mahalleden Muammer Turgut rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı. Turgut da kurtarılamadı. Turgut'un de evinde yapılan aramada sahte içki olduğu değerlendirilen sıvı maddeye rastlandı. Kalay ile Turgut'un kesin ölüm nedenini belirlemek için alınan doku örnekleri ile evlerinde bulunan sıvılar inceleme için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bu arada Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içkileri 'Kıbrıs'tan ucuza alkol getiriyorum' diyerek sattığı öne sürülen Mustafa Y.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. ​FOTOĞRAFLI
Konya'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alınan 2 kişi öldü

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)- KONYA'da aynı mahallede oturan Hayrettin Kalay ve Muammer Turgut, sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.
Bozkır ilçesi Dere Mahallesi'nde yaşayan Mustafa K., bir hafta önce fenalaşıp, hastaneye kaldırıldı. Sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen Mustafa K.'nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, aynı mahallede oturan Hayrettin Kalay evinde ölü bulundu. Kalay'ın yalnız yaşadığı evinde yapılan incelemede jandarma ekipleri, sahte içki olduğu tahmin edilen sıvı buldu.
Olay ile ilgili soruşturma sürerken, bu kez aynı mahalleden Muammer Turgut rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı. Turgut da kurtarılamadı. Turgut'un de evinde yapılan aramada sahte içki olduğu değerlendirilen sıvı maddeye rastlandı.
Kalay ile Turgut'un kesin ölüm nedenini belirlemek için alınan doku örnekleri ile evlerinde bulunan sıvılar inceleme için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Bu arada Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içkileri 'Kıbrıs'tan ucuza alkol getiriyorum' diyerek sattığı öne sürülen Mustafa Y.'yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

​FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.