ÇELTİKÇİ’DE ÇOK SAYIDA SAMAN BALYASI YANDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.12.2023 - 15:35, Güncelleme: 27.12.2023 - 15:35
 

ÇELTİKÇİ’DE ÇOK SAYIDA SAMAN BALYASI YANDI

BURDUR’ un Çeltikçi ilçesinde hayvan çiftliğinde çıkan saman balyası itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Çeltikçi ilçesinde, saat 12:30 sıralarında Arif Kirişcan’a ait olan hayvan çiftliğinde saman balyası istiflerinin bulunduğu alandan dumanların çıkması üzerine yapılan ihbarda yangın yerine itfaiye polis ve itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerine bağlı 2 arazöz ve 5 kişiden oluşan itfaiyecinin müdahaleleri soncu yangın büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı. Çıkış sebebi belli olmayan yangında çok sayıda saman balyası yangından ve sudan etkilenerek kullanılmaz hale geldi.  
BURDUR’ un Çeltikçi ilçesinde hayvan çiftliğinde çıkan saman balyası itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Çeltikçi ilçesinde, saat 12:30 sıralarında Arif Kirişcan’a ait olan hayvan çiftliğinde saman balyası istiflerinin bulunduğu alandan dumanların çıkması üzerine yapılan ihbarda yangın yerine itfaiye polis ve itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yangına Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerine bağlı 2 arazöz ve 5 kişiden oluşan itfaiyecinin müdahaleleri soncu yangın büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı.

Çıkış sebebi belli olmayan yangında çok sayıda saman balyası yangından ve sudan etkilenerek kullanılmaz hale geldi.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.